måndag 11 april 2011

Förkläde!

Oj, oj, oj vilket kanonväder vi haft de senaste dagarna. Men istället för att ägna hela helgen utomhus så tog vi oss en liten shoppingtur på lördagen. Nås, Björbo och Insjön, det ni! Behövde lite grejs från Clas Ohlson nu när det är dax att fixa och dona utomhus.  Söndagen däremot tillbringade vi utomhus från morgon till kväll med undantag för lunch inomhus. På kvällningen tog vi en tur till Vilma och Agnes och överlämnade Vilmas förkläde i Pippi stuk. Och så här söt blev Vilma i det, märk väl de snygga benvärmarna :)






Hinner och har för den delen inte särskilt stor lust att sy nu. Just nu vill jag bara vara ute och njuta av att våren äntligen är här!! Vi har dessutom massor att göra här ute, på gott och ont. Johans bror har fällt träd åt oss, så det finns mängder med ris att dra fram till majbrasan, så där ägnade jag och Gry större delen av söndagen. Mormor gjorde oss sällskap en stund och det tackar vi för! Picknick uppe i skogen var belöningen efter några timmars slit.

Nu ska jag socialisera med gubben, det händer inte allt för ofta att vi är hemma tillsammans en vardagkväll, men så är det idag och imorgon. Kursar ¨på jobbet, så det tackar vi för!

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar